VI SÖKTE EN SMART LÖSNING…

Torrsugen har utvecklats av Effektiv Isolering i Sverige AB. I vårt arbete med isolering var vi på jakt efter en snabb, noggrann och kostnadseffektiv metod för att samla ihop och avlägsna gammal isolering.

Det huvudsakliga användningsområdet är borttagande av isolering men Torrsugen används även med framgång för att suga rent på byggarbetsplatser, flytta material med mera.

Flexibiliteten är stor och därför kändes det som en självklarhet för oss på Effektiv Isolering att tillhandahålla Torrsugen till en större publik.

Pierre Svärd, grundare av Torrsugen och Effektiv Isolering i Sverige AB.

VI utför uppdrag över HELA SVERIGE

Torrsugen erbjuds över hela Sverige. Vi har huvudkontor i Stockholm och certifierade partnerföretag i Göteborg, Malmö, Västerås och Örnsköldsvik. Samtliga medarbetare är omsorgsfullt utbildade för att använda Torrsugen på bästa möjliga sätt.

VILL DU ARBETA MED TORRSUGEN?

Vi ser ett stort intresse för Torrsugen och är redo att expandera till fler orter. Vill du arbeta med en efterfrågad tjänst som gör kunderna riktigt nöjda? Välkommen att göra en intresseanmälan.

NÅGRA BILDER FRÅN ETT UPPDRAG

Sugbilar och andra metoder har sina begränsningar. Därför utvecklade vi på Effektiv Isolering en ny lösning, Torrsugen. Med Torrsugen samlas materialet snabbt och effektivt i stora svarta säckar. Materialet körs till deponering eller sparas i säckarna om det ska användas igen.

KONTAKTA OSS

Torrsugen

(en del av: Effektiv Isolering i Sverige AB)

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Begär offert