VI SÖKTE EN SMART LÖSNING…

Torrsugen har utvecklats av Effektiv Isolering i Sverige AB. I vårt arbete med isolering var vi på jakt efter en snabb, noggrann och kostnadseffektiv metod för att samla ihop och avlägsna gammal isolering.

Det huvudsakliga användningsområdet är borttagande av isolering men Torrsugen används även med framgång för att suga rent på byggarbetsplatser, flytta material med mera.

Flexibiliteten är stor och därför kändes det som en självklarhet för oss på Effektiv Isolering att tillhandahålla Torrsugen till en större publik.

VI UTFÖR UPPDRAG I HELA MÄLARDALEN

Torrsugens huvudkontor finns i Stockholm. Vi utför uppdrag i hela Mälardalen: Stockholm med omnejd, Uppland och Sörmland. Samtliga medarbetare är omsorgsfullt utbildade för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

Pierre Svärd, grundare av Torrsugen och Effektiv Isolering i Sverige AB.

NÅGRA BILDER FRÅN ETT UPPDRAG

Sugbilar och andra metoder har sina begränsningar. Därför utvecklade vi på Effektiv Isolering en ny lösning, Torrsugen. Med Torrsugen samlas materialet snabbt och effektivt i stora svarta säckar. Materialet körs till deponering eller sparas i säckarna om det ska användas igen.

KONTAKTA OSS

Torrsugen

(en del av: Effektiv Isolering i Sverige AB)

Lyftkransvägen 13b
142 50 SKOGÅS
(visa karta)

Begär offert